MARLIES BOSCHdat ben ik! In 2014 kwam er tijd om mijn lang gekoesterde wens uit te laten komen; het leren van het ambacht van edelsmeden. Wat een prachtig ambacht, wat is er veel mogelijk, wat heb ik veel mogen leren.

In 2017 heb ik stage gelopen bij Helma van Helemaal Edelsmid in Amersfoort. Sinds januari 2018 werk ik nog altijd bij Helemaal Edelsmid en ligt ook mijn collectie in de winkel. Kom gerust langs om al dat moois te zien! (Mooierstraat 10 in Amersfoort)

 

Mijn hoofd zit vol ideeën voor het maken van mooie sieraden.

Ik wil mijn ontwerpen net anders laten zijn dan gebruikelijk, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

 

Mijn sieraden zijn zowel stijlvol als stoer, voor mij is dat geen tegenstelling maar vullen deze eigenschappen elkaar aan. Goud en zilver lenen zich hier uitstekend voor! Dit edelmetaal is elegant, maar laat zich ook smeden tot robuuste ontwerpen, wat mooie effecten heeft op de modellen.

Foto door Rebecca Karssies, dayofyourlifephotography.nl

 

atelier

      

In het centrum van Amersfoort heb ik een prachtig atelier aan huis.

Het is een heerlijke plek, ontworpen door vrienden, waar ik al mijn gereedschappen en materialen bij de hand heb en uren achter elkaar kan werken. Ik vind het leuk om samen met jou na te denken over een mooi draagbaar sieraad om voor altijd te dragen. 

 

 

Foto door Rebecca Karssies, dayofyourlifephotography.nl

 

algemene informatie

 

 • Alle sieraden van MARLIES BOSCH zijn handgemaakt en van zilver en goud. Ook zijn er vaak edelstenen en parels in verwerkt. Deze sieraden hebben af en toe wat verzorging nodig, zie hiernaast voor handige tips.
 • Omdat alle sieraden uniek zijn, kan het soms zijn dat sieraden kleine verschillen vertonen ten opzichte van de foto's op deze website.
 • Als je een sieraad wil bestellen of in het echt wil zien en passen, mail dan gerust naar info@marliesbosch.nl of neem contact op via het contactformulier.
 • De kosten voor verzending binnen Nederland zijn altijd 8,00 euro. Alle bestellingen worden verzonden als pakketpost met een track en trace code. Verzenden naar andere landen kan ook. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.
 • Heb je wensen, ideeën, wil je een sieraad net anders, laat het dan gerust weten. In overleg is veel mogelijk.
 • Betalen kan via een overschrijving naar rekeningnummer NL38 INGB 0684 8904 37 ter attentie van MARLIES BOSCH in Amersfoort. Nadat de betaling is bijgeschreven bij MARLIES BOSCH, wordt de bestelling in behandeling genomen.
 • Om de sieraden in het echt te zien en/of te passen ben je van harte welkom in het atelier van MARLIES BOSCH in het centrum van Amersfoort. Maak hiervoor een afspraak via info@marliesbosch.nl of neem contact op via het contactformulierEr zijn geen vaste openingstijden.
 • Mocht je vragen hebben, mail dan naar info@marliesbosch.nl of neem contact op via het contactformulier.

 

onderhoud van sieraden

 

 • Poets de sieraden van MARLIES BOSCH af en toe weer glanzend met een speciale zilverdoek of met SilverDip van Hagerty, bij MARLIES BOSCH te koop voor €9,50 per pot inclusief handig netje.
 • Bewaar sieraden niet in een metalen doosje, en leg ze op een zachte ondergrond.
 • Bewaar sieraden niet in een vochtige ruimte. En doe sieraden niet om of in met vochtige handen.
 • (Body)creme, parfum, haarlak etc. hebben invloed op de sieraden. Gebruik eerst de verzorgingsproducten en doe daarna pas de sieraden om.
 • Om sieraden te beschermen tegen zeep en water is het goed om de sieraden tijdens het douchen en zwemmen af te doen. Ook kan je beter niet met de sieraden slapen.